Voorgerechten
- Grijze garnalenkroketten 19.00 19.00
- Kaaskroketten met Oud Brugge 16.00 16.00
- Gegrilde octopus met frambozenvinaigrette 22.00 22.00
- Trio van sint-jakobsnoten op Oostendse wijze 20.00 20.00
- Garnalensoep met rouille en croutons 15.00 15.00
- Burrata op tomatencarpaccio 14.00 14.00
- Rundercarpaccio met truffelolie 17.00 17.00
- Jamón Ibérico Bellota, 24 maanden gerijpt, en manchego 25.00 25.00
- Lauwwarme salade van scampi met balsamicoazijn en sint-jakobsnoten 21.00 21.00
- Gebakken scampi met knoflook 17.00 17.00
- Toast met gerookte Schotse zalm 22.00 22.00
Het beste van de oceaan
- Geroosterde Atlantische zalm met bearnaisesaus 29.00 29.00
- Noordzeetong 450 gr. 35.00 35.00
- Deense kabeljauw op Oostendse wijze, aardappelpuree met olijfolie 32.00 32.00
- Dorade royal 450 gr. (hele vis), licht gegrild 30.00 30.00
- Bouillabaisse van Noordzee-vis met rouille en croutons 30.00 30.00
- “Mixed grill” verschillende soorten gegrilde vis (2 pers.) 66.00 66.00
- Fish & chips “zoals in Liverpool” 22.00 22.00
Hoofdgerechten
Al het vlees dat wij serveren heeft een Certificaat van Oorsprong en wordt van oudsher met zorg geselecteerd en geleverd door de firma’s Van Engelandt & De Neve.
- Stoofvlees van Angus beef met Grimbergen 22.00 22.00
- Kalfsblanquette op grootmoeders wijze 22.00 22.00
- Vol-au-vent van scharrelkip 21.00 21.00
- Runderbiefstuk “BWB” met frietjes 22.00 22.00
- Entrecote “cuberol” van Angus beef 29.00 29.00
- Huisgemaakte americain, in de zaal bereid 22.00 22.00
- Filet pur “BBB” met frietjes 36.00 36.00
- Longhaas met gekonfijte sjalotten 24.00 24.00
- Sauzen naar keuze: 4.00 Groene peper, béarnaise, champignon of roquefort 4.00
Schelpdieren
- Kommetje wulken 12.00 12.00
- Kommetje alikruiken 10.00 10.00
- Grijze garnalen om te pellen 12.00 12.00
- Koningsgarnalen 6 st. 12.00 12.00
- 6 Fine de Claire-oesters (Marennes-Oléron) 19.00 19.00
- 6 Spéciales vertes-oesters (Marennes-Oléron) 25.00 25.00
- 6 Platte oesters uit Zeeland 3/0 (Yerseke) 28.00 28.00
- 6 Platte Colchester-oesters 3/0 (VK) 28.00 28.00
- 6 Gillardeau-oesters (Marennes) 28.00 28.00
- Assortiment van 12 oesters* 42.00 42.00
- Assortiment van 24 oesters* 84.00 84.00
- 6 Langoustines Belle-vue 28.00 28.00
- Noordzeekrab Belle-vue 28.00 28.00
* Oesters en schotels van september tot eind juni
Volledige kreeften 500 gr.
- Belle vue 59.00 59.00
- Gegrild 59.00 59.00
- Armoricaine 59.00 59.00
- Op Parijse wijze 59.00 59.00
Zeevruchtenschotels*
PER PERSOON
- Bretonse schotel 38.00 6 holle oesters, wulken, alikruiken, grijze garnalen, koningsgarnalen, vongole, marmerschelpen, 2 langoustines 38.00
- Normandische schotel 49.00 6 holle oesters, wulken, alikruiken, grijze garnalen, koningsgarnalen, marmerschelpen, vongole, 2 langoustines + ½ Noordzeekrab 49.00
- Schaaldierenschotel 75.00 Grijze garnalen en koningsgarnalen, 4 langoustines, wulken en alikruiken, ½ Noordzeekrab en ½ kreeft 75.00
- Schotel “royal” 90.00 6 holle oesters, 2 platte oesters, wulken, alikruiken, grijze garnalen, vongole, koningsgarnalen, marmerschelpen, 2 langoustines, ½ Noordzeekrab en ½ kreeft 90.00
* oesters en schotels van september tot eind juni
Kindergerechten
- Biefstuk met frietjes 15.00 15.00
- Gegrilde zalm 15.00 15.00
- Vol-au-vent 15.00 15.00
- Fish and chips 15.00 15.00
- Mosselen (kinderportie) 15.00 15.00
Nagerechten
IJs en gebak van Saint-Georges
- IJscoupe 8.00 8.00
- Bladerdeeggebakje met in calvados geflambeerde appel 13.00 13.00
- Dame blanche met warme chocoladesaus van Callebaut-chocolade 10.00 10.00
- Citroen-limoncello sorbet 9.00 9.00
- De échte moelleux au chocolat, bolletje vanille-ijs 11.00 11.00
- Extragrote profiteroles met warme chocoladesaus 11.00 11.00
- Chocolademousse “Callebaut” 9.00 9.00
- Crème brûlée met rumaroma 9.00 9.00
- Tiramisu met Grand-marnier 9.00 9.00
- Traditionele “Paris-Brest” 12.00 12.00
Warme dranken
- Koffie 4.00 4.00
- Décaféiné 4.00 4.00
- Expresso 4.00 4.00
- Thee of infusies 4.00 (munt – earl grey – kamille) 4.00
- French, Italian of Irish coffee 12.00 12.00